Telefon: +381 63 / 800 30 78

Novi Audi RS 7 Sportback – još profinjeniji

Published by andrijapajic on

Nova prednja svetla i izmene u dizajnu na dinamičnom coupe modelu s petora vrata i 4.0 litreni V8 TFSI motor snage 560 konja s učinkovitom sastavom automatskog isključenja cilindara, aduti su novog Audia RS 7 Sportback

Audi je do savršenstva izbrusio svoj RS 7 Sportback. Veliki coupe s petora vrata dobio je nova LED prednja svetla i još naprednije značanje informatičkog sastava. Snage 560 konja i 700 Nm okretnog momenta, njegov 4.0-litreni TFSI motor jamči impresivne vozne performanse s potrošnjom goriva od, za takvu zver samo 9,5 litara na sto kilometara i emisijom CO2 od 221 grama po kilometru.

Kombinacija snažnog 4.0 litrenog V8 motora s tehnologijom automatskog isključenja cilindara, quattro pogona, lagane gradnje i inteligentnog dizajna čini model RS 7 Sportback vrhunskom sportskom masinom za zabavnu.Već na prvi pogled ističe se dugački poklopac motora, fluidni C stubovi i zadnjii kraj pod oštrim uglom odraz su njegove elegancije. Nove dizajnerske značajke RS sedmice obuhvaćaju jednodelnu rešetku sa saćastim umecima u crnoj boji, tipičnim za RS modele, dok su uglovi još oštriji i upadljiviji. Tri dodatna paketa; matt aluminum, black i karbon, čine ga još privlačnijim. Na središnjem prednjem uvodniku vazduha nalazi se natpis quattro. Delom je izmijenjen i odbojnik s prepoznatljivim usisima..

Novi RS 7 Sportback će u Nemačkoj biti dostupan za narudžbe krajem leta, a osnovna cena će biti 113.300 e.

Categories: sdos.rs